Neyyyyk akhirnya kesampean nonton ini film “Jagoan Keroyokan” (^0^)/, setelah bentrok ama jadwal *cieeeh sok sibuuk*, secara jam nya serba nanggung, mau yang jam 5.45 itu masih jam kerja, dan jam 6.15 itu bisa ngga sholat maghrib nad nya! oh noooooo.. kalo yang lebih malam jelas engga bisa, rumah di ujung kulon begitu hihi.. setelah di ceki ceki eh adaaa yang jam 6.30, biar kata mepet tapi masih bisa maghrib dulu yeee..

Alhamdu..lillah

Agak takut juga nontonnya *emang film horor?*, abiis nad ngga pernah nonton baik film Thor, Iron Man (mau 1 mau 2) apalagi Hulk.. cuma captain america itu juga karena gretongan dari kantor! Takut ngga nyambung gituu kan maluu.. ternyata masih bisa diikuti. Dan menurut nad ceritanya cukup seru. Seru kenapa? karena ada Hulk hehe.. sumpah Hulk itu lucuu banget, beneran abis ini nad tontonin deh film Hulk yang sebelum sebelumnya.. Tapii yang jadi idola teteup ajaaa si Captain America, si seksoyyy Chris Evans.. duh makkk itu orang cakep banget pake baju ketat lagi (?)

Kalo nad nilai hmmm.. sekitar 7,5 deh. Lumayan menghibur walau kadang kadang ada adegan yang bikin boooring🙂 ngga rugi ah nonton.

Googling some quotes dari film ini dan sukses ikut ngikik atau terharu kayaa pas nontonnya :

Thor: Brother, listen to me… [gets blown away by Iron Man]

Loki: I’m listening.

(ini bener yaa si Loki usil banget hahaha.. kadang kadang nad ngerasa si Loki ini bukan penjahat penjahat amat, lucu malah..)

 

German Old Man: I do not kneel to men like you.

Loki: There are no men like me.

German Old Man: There will always be men like you.

(Sukses nahan nafas *lebayy* kasian aja gitu kalo ni bapak dibunuh Loki yang gosipnya sehari bunuhin 80 orang!!)

Loki: There’s not many people who can sneak up on me.

Natasha Romanoff/Black Widow: But you figured I’d come.

Loki: After. After whatever tortures Fury can concoct, you would appear as a friend, as a balm. And I would cooperate.

Natasha Romanoff/Black Widow: I wanna know what you’ve done to Agent Barton.

Loki: I’d say I’ve expanded his mind.

Natasha Romanoff/Black Widow: And once you’ve won, once you’re king of the mountain, what happens to his mind?

Loki: Is this love, Agent Romanoff?

Natasha Romanoff/Black Widow: Love is for children. I owe him a debt.

Loki: Tell me.

Natasha Romanoff/Black Widow: Before I worked for SHIELD, I uh…well, I made a name for myself. I have a very specific skillset. I didn’t care who I used it for, or on. I got on SHIELD’s radar in a bad way. Agent Barton was sent to kill me, he made a different call.

Loki: And what will you do if I vow to spare him?

Natasha Romanoff/Black Widow: Not let you out-

Loki: (Interrupting) Ah, no. But I like this. Your world in the balance, and you bargain for one man?

Natasha Romanoff/Black Widow: Regime’s fall everyday. I tend not to weep over that, I’m Russian. Or I was.

Loki: And what are you now?

Natasha Romanoff/Black Widow: It’s really not that complicated. I’ve got red in my ledger, I’d like to wipe it out.

Loki: Can you? Can you wipe out that much red? Drakoff’s daughter? Sao Paulo? The hospital fire? Barton told me everything. Your ledger is dripping, it’s gushing red, and you think saving a man no more virtuous than yourself will change anything? This is the basest sentimentality. This is a child at prayer. Pathetic! You lie and kill in the service of liars and killers. You pretend to be separate, to have your own code, something that makes up for the horrors. But they are a part of you, and they will never go away.

Loki: (Slams fist against the glass) I won’t barter Barton! Not until I make him kill you. Slowly, intimately, in every way he knows you fear. And then he’ll wake just long enough to see his good work, and when he screams I’ll split his skull! This is my bargain, you mewling quim!

Natasha Romanoff/Black Widow: You’re a monster.

Loki: Oh, no. You brought the monster.

Natasha Romanoff/Black Widow: So, Banner? That’s your play?

Loki: What?

Natasha Romanoff/Black Widow: (Talks into earpiece) Loki means to unleash the Hulk. Keep Banner in the lab, I’m on my way. Set the door locked. (Turns to Loki) Thank you, for your cooperation.

(Yang ini bikin dag dig dug soalnya kesian liat tante Scarlett eh taunyaaa lagi jebak si Loki. Haha.. )

Agent Maria Hill: These cards were in Coulson’s locker.

Nick Fury: I had to give them the push.

(salah satu adegan yang menyentuh, waktu om Nick ngasi ke cpt. America koleksi kartu Phil yang ngefans banget ama si kapten, tapi sebelum kartunya di tandatangani, om Phil nya udah dead😦 huhu.. )

Bruce Banner/The Hulk: Did I hurt anybody?

Security Guard: No, there’s nobody around here to hurt. You scared the h*ll out of some pigeons though!

(Adegan waktu Hulk sadar, ya ampuuun ngga pake baju aje tu orang.. untung yang nemuin Hulk tabah banget orangnya hihi..)

Banyak konflik konflik yang ujungnya sih lucu🙂

Sampai jumpa di review non-review geje lain huahahaha..

*lagi ngga mood nulis tapi pengen nulis*

 

XoXo, Nadya